Inte så svårt att fixa med MC

Det finns många bra sätt att bli bättre på att fixa med motorcykeln själv. Dessutom är det roligt att lära sig nya saker. Exempelvis kan det vara praktiskt att köpa en bok om att meka med MC. Framförallt har du då boken när du stöter på problem.

En riktigt bra bok om skötsel av MC har du dessutom användning för under lång tid framöver. Du kan även söka på nätet om du behöver information om något speciellt projekt. Eller fråga en kompis som har samma intresse som du. Alternativt kan du gå med i en motorcykelklubb för att hitta nya kompisar.

Gör det själv eller lämna till verkstad

Alla kan ju tvätta och putsa på detaljer. Torka bort olja och se till att alla delar på hojen är rena och snygga går också lätt. Kanske är det lite svårare att byta saker som är trasiga, men med lite hjälp kan du fixa lite enklare uppgifter. Behöver du reservdelar kan du handla online. Blir det nödvändigt att byta däck eller olja är det nog bäst att ta hjälp av en verkstad. Ber du om att få titta på när de gör jobbet, så kan du kanske göra det själv nästa gång.

Det här inlägget postades i Motorcykel. Bokmärk permalänken.